Site Logotype

Ismerd meg a gyönyörű, lenyűgözően sima bőr titkát az Elysion-pro szőrtelenítő lézerrel!

Gyönyörű, finom tapintású bőr az év minden napján – megérkezett a végleges szőrtelenítés új generációja az Elysion-Pro szőrtelenítő lézerrel!

Kényelmetlen, szúrós, begyullad, nem esztétikus – nőként a szőr szinte a nap minden percében irritáló és kellemetlen, a legtöbben ezért borotvához, gyantához vagy egyéb kémiai anyagokhoz nyúlunk, hogy megszabaduljunk tőle, ami azonban csak ideig-óráig nyújt megoldást. De ennek vége!

Végre mindenki számára elérhetővé vált a legmodernebb, plasztikai sebészek, bőrgyógyászok, kozmetológusok által is használt Elysion-Pro szőrtelenítő platform, nagyteljesítményű újgenerációs diódalézer, mely az orvostudomány legújabb kutatásain alapul. A műszert kifejezetten végleges szőrtelenítésre fejlesztették és optimalizálták, és immár nők milliói hálásak érte világszerte.

Miért érdemes a végleges szőrtelenítés mellett döntened?

Életen át tartó, kompromisszumok nélküli megoldást jelent számodra, ha unod a borotválást, a gyantázást, a különféle kémiai anyagokkal való kísérletezést, vagy ha kipróbáltad már az IPL-t, de nem vált be, esetleg speciális igényeid vannak a szőrtelenítéssel kapcsolatban.

Az Elysion-Pro-val végzett végleges szőrtelenítés maximális biztonsággal és hatékonysággal használható bármikor. Nincs korlátozva a fototípus, a szőr minősége, a testterület, az eredményt pedig az évszak sem befolyásolja.

Ha szeretnél a nap minden percében bársonyosan puha, gyönyörű bőrt és megtapasztalnád azt a felszabadító érzést, amikor nincs többé szőr a testeden, akkor a végleges szőrtelenítés neked való!

Amennyiben gyakori szőrtüszőgyulladással küzdesz, vagy megszabadulnál az elérhetetlen, kellemetlen helyeken előforduló szőrszálaktól is, az Elysion-Pro szőrtelenítő platform gyors, fájdalommentes, precíz megoldást jelent számodra.

Miért forradalmi az Elysion-Pro a végleges szőrtelenítésben?

A szőrtelenítés hagyományos, sokunk által használt eljárásai (borotva, gyanta, szőrtelenítő krém stb.) sajnos csak ideiglenesen nyújtanak segítséget, és nagyon sok esetben bőrirritációval, szőrtüszőgyulladással járnak. Ezeknél eredményesebb megoldást jelent az IPL kezelés, ami azonban nem egyenlő a végleges szőrtelenítéssel, hiszen csupán a szőrnövekedés ütemét csökkenti le.

Hogyan működik?

Az „elysion” készülék a szelektív fototermolízis elve alapján működik. El tudja érni azokat a magas hőmérsékleti értékeket, amelyek elpusztítják a szőrtüszőket anélkül, hogy irritálnák a bőrt, köszönhetően a kristályos fagyasztó rendszernek. A lézer a szőrszálak pigment anyagában nyelődik el, majd a szőrszálak belsejébe vezeti a hőt, a szőr ennek hatására elpusztul. A beépített hűtőrendszernek köszönhetően nincs fájdalom, égető érzés. A gép egyáltalán nem károsítja a bőrt, sőt, az arc és a test legérzékenyebb területeiről is képes fájdalommentesen eltávolítani a szőrt.

Az Elysion-Pro egy olyan innovatív berendezés, melynek révén az összes bőrtípus és szőrtípus kezelése lehetséges. Hatásossága a világos és a sötét bőrszín esetében is vitathatatlan. A legfinomabb szőrszálak tartós-végleges eltávolítására is képes, de még a kezelés végén fennmaradó maradvány szőrszálak is maradéktalanul eltüntethetők vele.

A lézer esetében 95%-ban végleges eredményre számíthatunk, akár már 6-10 kezeléssel!

Mi befolyásolja a kezelések hosszát?

A kezelés hossza függ a vendég szőrének típusától, színétől és kezelendő területtől. Általánosságban elmondható, hogy egy kezelés 6-10 alkalmat jelent, ami egyéntől és területtől függően változó lehet. Egy alkalom időtartama a terület nagyságától függően 10-60 percet vesz igénybe. A szőrnövekedés már az első kúra után lelassul, a kezelések közt csak borotvát szabad használni, de aggodalomra semmi ok, hiszen a második alkalom után az esetek többségében már a borotva is szükségtelenné válik.

Miért nem lehet egy alkalommal letudni a kezelést?

A válasz egyszerű: a bőrön aktív és inaktív szőrtüszők vannak különböző arányban. A lézeres szőrtelenítés elpusztítja az aktív szőrtüszőket, vagyis véglegesen megszünteti azokat. Ezzel szemben az inaktív szőrtüszők növekedési szakaszban vannak, tehát ezeket a következő kezelések alatt tudjuk véglegesen eltávolítani.

Mikor nem alkalmazható a kezelés, illetve milyen mellékhatással jár?

Mint minden kozmetikai kezelés, a lézeres szőrtelenítés is járhat minimális mellékhatással. A kezelés során a szőrtüszőknél piros pontok jelenhetnek meg, melyek érzékenységtől függően idővel elmúlnak. A végleges szőrtelenítést nem végezzük a terhesség ideje alatt, gyulladt bőr, nyálkahártya gyulladás, fényérzékenység esetén, tetovált területeken, illetve sugárkezelés, vagy bármilyen más gyógyszeres kezelés alatt álló vendégeken. A konzultáció során minden ehhez kapcsolódó kérdést átbeszélünk.

ELYSION lézeres szőrtelenítés esetén, amennyiben vendégeink részéről 48 órán belül történik az időpont lemondása, 20.000 forintos többletköltség kerül felszámolásra!