Site Logotype
MICROBLADING

Microblading szemöldök tetoválás férfiaknak

A különféle szépségbeavatkozások ma már nem kizárólag a nők számára elérhetőek. A férfiak kezdenek ráébredni, hogy a külsővel való törődés nem szégyellnivaló, és egyre többen vesznek igénybe olyan szolgáltatásokat, amelyek növelni tudják önbizalmukat azáltal, hogy természetes módon javítanak megjelenésükön.

És hogy melyik az a terület és technika a sminktetoválás terén, amely a leginkább uniszex? Tapasztalataink alapján a Microblading szemöldök tetoválás az, amely bármely nemhez tartozó Vendég számára hiperrealisztikus hatást kölcsönöz. Nincs művi, rajzolt eredmény – Microbladinget viselve olyan, mintha egy szépen formázott, dús szemöldököd lenne.

Hogyan készül a Microblading szemöldök tetoválás?

A Microblading egy japán technika, melynek különlegessége, hogy nem tetováló géppel készül. Egy kis tollszerű kézi eszközbe behelyezett tűsorral készítjük el a szálacskákat, melyek gyógyulás után is annyira vékonyak, hogy összetéveszthetőek a saját természetes szőrszállal. A Microblading szemöldök tetoválás egyik legnagyobb előnye, hogy a végeredmény abszolút naturális, ezáltal a férfiak számára is ideális választás!

A sminktetoválás során úgy keverjük a pigmenteket, hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek a természetes szőrszálak színéhez.

Egyénre szabott és esztétikus

Mivel a férfiak szemöldökszőrzete általában vastagabb, ezért vastagabb szálakkal dolgozunk a tetoválás készítése során, mint a női Vendégek esetében. Ezenkívül a férfiak szemöldökíve kevésbé íves, mint a nőké. Alkalmazkodva az egyedi vonásokhoz, a sminktetoválás eredménye is inkább egy kicsit „szögletesebb, borzoltabb hatású” lesz, nem pedig lekerekített, a maszkulin jegyek megőrzése érdekében. Ugyanakkor – ahogy mindig – a Microblading szemöldök tetoválás készítésekor is maximálisan figyelembe vesszük a Vendég egyedi igényeit a személyre szabottság jegyében.

A férfiak és a nők szemöldökkel kapcsolatos problémái többé-kevésbé azonosak: a szőrszálak ritkák, vékonyak, a szemöldök ívek aszimmetrikusak. Mindezen problémák a Microblading szemöldök tetoválás segítségével maradéktalanul orvosolhatók. A szemöldök tetoválás tehát a férfiak számára is praktikus, esztétikus és persze hosszútávon is tartós megoldást jelent, így érdemes belevágni!

Megosztás

1 hozzászólás: “Microblading szemöldök tetoválás férfiaknak”

  1. Vidra Tiborne
    April 15, 2024 at 19:51

    Tetovalok már 2008.ota de szeretnék minél többet megtudni róla.

Hozzászolás

E-mail címed nem jelenítjük meg. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.