Site Logotype

Történetünk...

Az Endless Beauty egy exkluzív beauty szalon, mely Budapest mellett, Monoron várja szépülni vágyó Vendégeit. Fő profilunk a sminktetoválás, de számos egyéb szolgáltatást is nyújtunk, többek közt carbon peeling arckezelést, lézeres szőrtelenítést, SculptX testkezelést, valamint tűs epilációt. Várunk Téged is az Endless Beautyban!

Filozófiánk

Minőségi eszközök

Mi csak a magas minőségű eszközökre, gépekre mondunk igent, hogy Vendégeink minden alkalommal, amikor nálunk járnak, biztonságban érezzék magukat.

Barátságos légkör

Kedves, kommunikatív, megértő munkatársaink készséggel fogadják kérdéseidet, kéréseidet a nap minden percében

Exkluzív szalon

Monoron, egy exkluzív, ízlésesen berendezett, nyugodt és makulátlanul tiszta szalonban várunk. Ráadásul még a parkolás is ingyenes!

Szakértelem

Sok éves tapasztalat, több száz elégedett Vendég, számos díj és elismerés a szakmától = Endless Beauty szalon

Személyre szabott megoldások

Mi minden esetben egyedi, személyre szabott kezelési tervet készítünk neked, és csak a Te jóváhagyásoddal kezdünk bele a munkába, legyen szó akár sminktetoválásról, akár egyéb szolgáltatásunkról.

Kiváló ár-érték arány

Mivel a minőség terén sohasem kötünk kompromisszumot, áraink tükrözik szolgáltatásaink színvonalát. 

“Számomra a sminktetoválás nem munka, hanem szerelem. Szenvedélyesen szeretem a munkám.”

Sziasztok! Polónyi Klaudia vagyok, az Endless Beauty alapítója, sminktetováló szakember. Kislány korom óta érdeklődöm a szépségszakmák iránt. Miután elvégeztem az alapképzést a Long-Time-Liner-nél (2010), a kozmetika mellett elkezdtem a sminktetoválást is. A sminkeléssel szerzett tapasztalat nagy segítségemre volt a sminktetoválás készítésénél.

A sminktetoválás körülbelül hét évvel ezelőtt kezdte meg hihetetlen megújulását. Rengeteg újdonság, új technika, új eszközök, új gépek és új anyagok lettek elérhetők..

Ebben az időszakban kerültem kapcsolatba Patkós Alexandrával, aki mára a sminktetoválás egyik kiválósága és szakmai úttörője lett Magyarországon. Hamar rájöttem, hogy én csak ezzel szeretnék foglalkozni. Alexandra szárnyai alatt megtanultam a szakma minden fortélyát. A legnagyobb dolgot kaptam tőle, a lehetőséget. A lehetőséget arra, hogy megtaláljam a hivatásom, azt, amit szívvel-lélekkel végez az ember. 

Az ország legnevesebb sminktetováló képző iskola, az Alexandra Academy egyik vezető oktatója voltam. Az itt szerzett oktatói tapasztalat a saját szakmai fejlődésemet is nagyban segítette.

A sminktetoválásban eltöltött évek alatt megtanultam, hogy mennyire fontos a szakmai alázat, a precizitás és az olthatatlan tudásvágy, mert ezek visznek előre a fejlődés útján.

Azóta én is megalapítottam saját oktatási központomat, illetve folyamatosan részt veszek magyar és külföldi szakmai rendezvényeken, képzéseken, hiszen nagyon fontosnak tartom, hogy képezzem magam és tisztában legyek a legújabb trendekkel.