Site Logotype

Történetünk...

Az Endless Beauty egy exkluzív beauty szalon, mely Budapest mellett, Monoron várja szépülni vágyó Vendégeit. Fő profilunk a sminktetoválás, de számos egyéb szolgáltatást is nyújtunk, többek közt carbon peeling arckezelést, lézeres szőrtelenítést, SculptX testkezelést, valamint tűs epilációt. Várunk Téged is az Endless Beautyban!

Filozófiánk

Minőségi eszközök

Mi csak a magas minőségű eszközökre, gépekre mondunk igent, hogy Vendégeink minden alkalommal, amikor nálunk járnak, biztonságban érezzék magukat.

Barátságos légkör

Kedves, kommunikatív, megértő munkatársaink készséggel fogadják kérdéseidet, kéréseidet a nap minden percében

Exkluzív szalon

Monoron, egy exkluzív, ízlésesen berendezett, nyugodt és makulátlanul tiszta szalonban várunk. Ráadásul még a parkolás is ingyenes!

Szakértelem

Sok éves tapasztalat, több száz elégedett Vendég, számos díj és elismerés a szakmától = Endless Beauty szalon

Személyre szabott megoldások

Mi minden esetben egyedi, személyre szabott kezelési tervet készítünk neked, és csak a Te jóváhagyásoddal kezdünk bele a munkába, legyen szó akár sminktetoválásról, akár egyéb szolgáltatásunkról.

Kiváló ár-érték arány

Mivel a minőség terén sohasem kötünk kompromisszumot, áraink tükrözik szolgáltatásaink színvonalát. 

“Számomra a sminktetoválás nem munka, hanem szerelem. Szenvedélyesen szeretem a munkám.”

Sziasztok! Polónyi Klaudia vagyok, az Endless Beauty alapítója, sminktetováló szakember. Kislány korom óta érdeklődöm a szépségszakmák iránt. Miután elvégeztem az alapképzést a Long-Time-Liner-nél (2010), a kozmetika mellett elkezdtem a sminktetoválást is. A sminkeléssel szerzett tapasztalat nagy segítségemre volt a sminktetoválás készítésénél.

A sminktetoválás körülbelül hét évvel ezelőtt kezdte meg hihetetlen megújulását. Rengeteg újdonság, új technika, új eszközök, új gépek és új anyagok lettek elérhetők..

Ebben az időszakban kerültem kapcsolatba Patkós Alexandrával, aki mára a sminktetoválás egyik kiválósága és szakmai úttörője lett Magyarországon. Hamar rájöttem, hogy én csak ezzel szeretnék foglalkozni. Alexandra szárnyai alatt megtanultam a szakma minden fortélyát. A legnagyobb dolgot kaptam tőle, a lehetőséget. A lehetőséget arra, hogy megtaláljam a hivatásom, azt, amit szívvel-lélekkel végez az ember. 

Az ország legnevesebb sminktetováló képző iskola, az Alexandra Academy egyik vezető oktatója voltam. Az itt szerzett oktatói tapasztalat a saját szakmai fejlődésemet is nagyban segítette.

A sminktetoválásban eltöltött évek alatt megtanultam, hogy mennyire fontos a szakmai alázat, a precizitás és az olthatatlan tudásvágy, mert ezek visznek előre a fejlődés útján.

Azóta én is megalapítottam saját oktatási központomat, illetve folyamatosan részt veszek magyar és külföldi szakmai rendezvényeken, képzéseken, hiszen nagyon fontosnak tartom, hogy képezzem magam és tisztában legyek a legújabb trendekkel. 

Csapatunk

Team Member Polónyi Klaudia Alapító-tulajdonos, kozmetikus- és sminktetováló mester
Team Member
Polónyi Klaudia
Alapító-tulajdonos, kozmetikus- és sminktetováló mester

Sziasztok, Polónyi Klaudia vagyok, az Endless Beauty szalon alapító-tulajdonosa. Miután elvégeztem a kozmetikus iskolát, elkezdtem komolyabban érdeklődni a sminkelés iránt, majd magával ragadott a sminktetoválás világa. Hamar rájöttem, hogy ez számomra nemcsak hivatás, hanem szenvedély, szerelem. Patkós Alexandra révén betekintést nyerhettem az oktatásba is, sminktetováló képzésein az egyik vezető oktató voltam. Ma már saját oktatási központom van, szalonunk pedig innovatív elektrokozmetikai szolgáltatásokkal is bővült. Büszke vagyok versenyeredményeimre és konferencia szerepléseimre - örömmel tölt el, hogy Vendégeim elégedettsége mellett a szakma is elismeri munkámat.

Team Member Tóth Evelin Sminktetováló, kozmetikus
Team Member
Tóth Evelin
Sminktetováló, kozmetikus

Sziasztok, Tóth Evelin vagyok. 2016-ban ismerkedtem meg a sminktetoválás világával, az alapokat Klaudia útmutatásával sajátítottam el. Régi nagy vágyam teljesült azzal, hogy vele dolgozhatok, hiszen ezáltal folyamatosan fejlődhetek. A sminktetoválás számomra szenvedély. A legfontosabb a Vendégeim elégedettsége. A velem töltött idő alatt minden Rólad szól, hogy elképzeléseidet közösen valósíthassuk meg. Hiszem azt, hogy a precíz munka elengedhetetlen felétele a pontos tervezés, amit minden esetben személyre szabottan végzek el. Vallom, hogy ha valamit szívvel-lélekkel csinálunk, az egyenes út a sikerhez.

Team Member Lukóczki Evelin Sminktetováló, kozmetikus
Team Member
Lukóczki Evelin
Sminktetováló, kozmetikus

Sziasztok, Lukóczki Evelin vagyok. Megtiszteltetés, hogy Klaudia mellett, az Endless Beauty szalonban dolgozhatok. Szakmailag úgy érzem, ez igazán nagy mérföldkő számomra, hiszen egy elismert, színvonalas helyen, egy nagy tapasztalattal és tudással rendelkező szakember mellett dolgozhatok. Vallom, hogy az ismeretszerzés, a tudás boldogít; nemcsak engem, hanem azokat is, akik engem választanak ahhoz, hogy elérjék a vágyott külsőt, amit egy apró, mégis jelentős változás révén is elérhető. Szeretettel várlak Téged is kiemelkedő hatásfokú, innovatív kezeléseimen: carbon peeling, lézeres szőrtelenítés, SculptX testkezelés, tűs epilálás.

Team Member Gémes Zsófia Adminisztrációs munkatárs, oktatásszervező
Team Member
Gémes Zsófia
Adminisztrációs munkatárs, oktatásszervező

Sziasztok, Gémes Zsófinak hívnak. 2019 őszén találkoztam először Klaudiával. Már az állásinterjún tudtam, hogy szeretnék vele, mellette dolgozni az Endless Beauty szalonban. Oktatásszervezőként fontosnak tartom a precizitást, a teljeskörű tájékoztatást és a maximális segítségnyújtást.