Site Logotype

Elektromágneses alakformálás; a kezelés csökkenti a helyi zsírt, miközben izomzatot épít

Építs izmot, miközben alakot formálsz – izzadás nélkül!

A Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses technolgiát alkalmazva a SculptX készülék bemutatja a szupramaximális izom összehúzódásokat, melyeket edzésformával vagy akaratlagos összehúzódásokkal nem érhetnénk el. A normál akaratlagos izom-összehúzódások során az izomrostok nyugalmi állapotban vannak minden egyes idegi inger között. 

A SculptX olyan gyors frekvenciájú impulzusokat generál, melyek meggátolják ezt a nyugalmi fázist. A szupramaximális összehúzódások megnövekedett adrenalin kiáramlást okoznak, mely beindít egy intenzív zsírégető választ a zsírsejtekben. A szupramaximális összehúzódásoknak kitett izomszövet kénytelen alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez a struktúrájának teljes újraépítésével, ami végeredményben izomnövekedéshez és zsírégetéshez vezet.

A ScupltX elektromágneses készülék a hasfal területén alkalmazva összehúzza és feszesíti az izmokat, hogy zsírt veszítsen és formálódjon a terület. A kezelés segíti a hasizmokat definiáltabbá tenni, melyet az edzésrutin során már elkezdtünk átalakítani. Továbbá alkalmas az egyes területeken megmaradt makacs hasi zsír eltávolításában, amely csak nem akart megmozdulni…

A SculptX készülék ugyanazokat a szupramaximális összehúzódásokat hozza létre a fenék területén is, mint a hasfalon. Számtalan vendég választja az invazív brazil fenékemelés helyett ezt a módszert. A SculptX technológia világelsőként vezette be a nem-invazív fenékemelés módszerét. Ez a kezelés megadhatja az áhított kerek formát, tónust és kontúremelést. Ez egy jó alternatívája a brazil fenék beavatkozásnak, és egy formás alakot hoz létre a lokális zsírbeültetés helyett.

Képzeld el, hogy 30 percre lepihensz, miközben egy eszköz 20 000 felülést végez helyetted? Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, most megvalósítható a SculptX-szel!

Kezelhető területek: fenék, has, vádli, felkar, comb

SculptX elektromágneses testkezelés előnyei:

– nem-invazív kezelés kellemetlen érzés nélkül

– 19%-kal csökkenti a helyi zsírt

– 16%-kal növeli az izomzatot az adott területen

– nincs gyógyulási idő / nincs szükség a kezelés után
– regenerációs időszakra

– pozitívan hat a kialakult testképünkre / növeli a testünkkel kapcsolatos magabiztosságot

– észrevehető, ám természetes hatást eredményez

Kizáró tényezők:

– pacemaker

– fogamzásgátló spirál

– terhesség

– bármilyen fémimplantátum a kezelt területen

– bármilyen típusú betegség

– allergia

– nem ajánlott a kezelés menstruációs időszak alatt

– csak 18 év alatt szülői beleegyezéssel!

 

Próbáld ki te is, imádni fogod!