Site Logotype
KULISSZÁK MÖGÖTT

Sminktetoválás technikák, amik mindenkinek jól állnak – Lukóczki Evelin-interjú

Miért kezdett el érdekelni  a sminktetoválás világa, miért szerettél bele a szakmába?

14 éves korom óta formázom saját szemöldököm sminktermékekkel és tartós festékekkel, de mint tudjuk, egyikkel sem lehet elérni olyan tartós eredményt, mint egy sminktetoválással. Ezért már kozmetikus tanulóvá válásom előtt tudtam, hogy a sminktetoválás fogja jelenteni szakmámban a kiteljesedést. Úgy gondolom, hogy nekünk nőknek jelentősen megkönnyíti a minden napjainkat főleg a reggelinket egy elkenődés mentes, tartós smink.

Mik azok, amiket a szakma fortélyain túl Polónyi Klaudiától tanultál?

Klaudiától úgy gondolom a tetováláson túl legfőképp fegyelmet, kitartást és szorgalmat tanultam. Saját példáján keresztül megmutatta nekem azt, hogy az imént említett tulajdonságokkal milyen szakmai sikereket lehet elérni. Számomra ő mindig is szakmai példakép lesz, örülök, hogy tőle tanulhatok!

Kinek ajánlod a Soft Powder és a Teljes Szájsatír tetoválást?

Igazából ezek a technikák azok, amik véleményem szerint mindenkinek jól állnak. A Soft Powder szemöldök tetoválást el lehet készíteni azoknak is, akik természetes hatást szeretnének elérni, valamint azok számára is, akik a sminkeltebb hatást kedvelik jobban.

A szájsatír tetoválást is egy „jolly joker”-nek tartom, vékonyabb és vastagabb szájon is szuperül mutat. Úgy gondolom, a mai világban hatalmas divatnak örved szánk hangsúlyozása, amire egy kiváló megoldást nyújt a szájtetoválás. Nem mosódik el, mint egy rúzs, és a szánk sem „cserepesedik ki” alatta. Egy jól választott színnel sokkal élettel telibbé tudjuk varázsolni arcunkat.

Mik a jövőbeni céljaid sminktetoválóként?

Célom, hogy minden vendégemnek magabiztosságot kölcsönözzek a mindennapi megjelenéséhez, és a folyamatos szakmai fejlődés mellett mindig lépést tudjak tartani a legújabb technikákkal.

Megosztás

Hozzászolás

E-mail címed nem jelenítjük meg. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.