Site Logotype

SMINKTETOVÁLÁS

Szemöldök tetoválás

Arcunk talán leglényegesebb területe a szemöldök, hiszen nagymértékben befolyásolja arckifejezésünket. Egy rosszul választott forma, túl vékony vagy túl vastag, esetleg hiányos szemöldök teljesen megváltoztathatja arc karakterét. A szemöldök tetoválás esetében is rendkívül fontos a precíz, a vendég saját arcvonásaihoz illeszkedő forma kialakítása, hiszen ez fogja megadnia továbbiakban az arc hangulatát.

Ez az egyik kedvenc területem, mert nagyon látványos átalakulást eredményez. A precízség és a pontos tervezés jutalma az az önkéntelen mosoly a vendégek arcán, amit akkor látok rajtuk, mikor megpillantják magukat a sminktetoválás végeztével a tükörben. Ma már mindenki megtalálhatja azt a szemöldöktetoválási technikát, ami a leginkább neki való: zéles a paletta a teljesen élethű, természetes Microblading szemöldöktetoválástól a sminkelt hatású Soft Powderig.

Microblading szemöldök tetoválás

A SZÁLACSKÁK OLYAN VÉKONYAK, HOGY NEM LEHET LÁTNI, HOGY MELYIK AZ IGAZI ÉS MELYIK A TETOVÁLT!

A Microblading egy japán technika, melynek különlegessége, hogy nem tetováló géppel készül. Egy kis tollszerű kézi eszközbe behelyezett tűsorral készítjük el a szálacskákat, melyek gyógyulás után is annyira vékonyak, hogy összetéveszthetőek a saját természetes szőrszállal. A Microblading szemöldök tetoválás végeredmény abszolút természetes, olyan, mintha egy szépen formázott, dús szemöldököd lenne. 

Szálas gépi szemöldök tetoválás

A SZÁLAK A SAJÁT SZŐR NÖVEKEDÉSÉHEZ IGAZÍTOTTAK, DE HANGSÚLYOSABBAK

Szintén szálacskákból felépülő szemöldök tetoválási technika, mégis inkább a kicsit erőteljesebb, definiáltabb szemöldök kedvelőinek ajánlom. A szálak a saját szőr növekedéséhez igazítottak, de hangsúlyosabbak, így karakteresebb a végeredmény. Abban az esetben is kiválóan alkalmazható, ha valakinek egyáltalán nincs szemöldöke.

Soft Powder szemöldök tetoválás

PORSZERŰ, SMINKELT HATÁS SOFT POWDER SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSSAL

A tömören, egyszínűre satírozott, vékony szemöldök már a múlté! Finom színátmenetek, lágyan satírozott szélek, porszerű, sminkelt hatás, ami egyedivé teszi a Soft Powder szemöldök tetoválás technikát, és amiért mi is imádjuk.

Hybrid szemöldök tetoválás

TÖBBFÉLE SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSI TECHNIKA
ALKALMAZÁSA EGY SZEMÖLDÖKÖN

Ez a fajta szemöldök tetoválás több technika egyidejű alkalmazását jelenti. Vannak olyan esetek, amikor ez a legjobb megoldás. Satír és száltechnika keveréke, több felé száltechnika alkalmazása egy szemöldökön, száltechnika és Soft Powder keveréke… A megoldásoknak csak a kreativitás szab határt!

Száj tetoválás

Csókolni való ajkakat szeretnél? Érzéki, telt ajkakra vágysz?

Kedveled a különlegességeket? Vagy netán a természetes, szolid szájtetoválás tetszik, mely észrevehetetlenül szépíti az ajkad? Ma már minden megoldható, a kontúr nélküli, „láthatatlan” megoldásoktól az erősen rúzsozott hatású száj tetoválásig.

Teljes szájsatír

AJÁNLOTT AZOKNAK, AKIK KEDVELIK A SMINKELT,
RÚZSOZOTT HATÁST

Ez a technika leginkább azoknak ajánlatos, akik szeretik hangsúlyozni ajkaikat, kedvelik a rúzsozott, sminkelt hatást. A vékony ajkakat a teljes szájsatír technikával tudjuk a leginkább formázni, kiemelni. Ez a fajta szájtetoválás is elkészíthető kontúrral, vagy akár látható kontúr nélkül is, a természetes árnyalatoktól a legmerészebb színekig.

Száj félsatír

HA CSAK EGY KICSI KORREKCIÓRA VAN SZÜKSÉG

Elégedetlen vagy a szád formájával, egyenetlen a szád kontúrja? Tartasz a rúzsozott hatású szájtetoválásoktól? Csak egy pici korrekcióra van szükség? Akkor neked való ez a technika! 

Félsatír esetében csak a száj felületének a felét satírozzuk be, a színt összedolgozzuk a saját száj színével, így tényleg nagyon természetes lesz a végeredmény. Általában a saját szájszínnel közel megegyező színnel tetováljuk az ajkakat. Vékony szájak esetében nem ajánlott ez a technika.

3D szájtetoválás

TELT AJKAK HANGSÚLYOZÁSÁRA A LEGALKALMASABB TECHNIKA

Aki igazán érzéki ajkakra vágyik, szereti a különlegességeket, vagy hangsúlyozni szeretné ajkai teltségét, annak ez a technika a legmegfelelőbb. A 3D szájtetoválás több szín kombinációjával készül, mellyel még teltebbé varázsolhatóak az ajkak.

Nude szájtetoválás

KONTÚR NÉLKÜLI, SZÉJFÉNY HATÁSÚ TECHNIKA

A Nude szájtetoválás egy kontúr nélküli, szájfény hatású technika. Ha kedveled a természetes, nude tónusokat és nem szeretnél markáns árnyalatot viselni, akkor ez a technika a leginkább neked való!

Szemhéj tetoválás

A szem a lélek tükre, tartja a közmondás… A szemhéjtetoválás az a sminktetoválási forma, ami kortól függetlenül és kivétel nélkül mindenkinek jól áll. Biztosan mindegyikőtök bosszankodott már a szemsminkje miatt. Ki azért, mert elkenődik pár perc után a gondosan és hosszasan, kemény munkával elkészített kontúrvonala, ki pedig azért, mert nehézséget okoz a tusvonal elkészítése. Előfordulhat, hogy érzékeny a szemed és könnyezik, allergiás a kozmetikumokra, és ezért nem tudod kihúzni a szemed. Bármelyik problémával is küzdesz, tökéletes megoldás számodra a szemhéj tetoválás.

Pillatő sűrítés

SZINTE LÁTLATATLANUL KERETEZI A SZEMED

A legszolidabb, legvisszafogottabb szemhéj tetoválási technika, mely szemformától, kortól függetlenül mindenkinek jól áll. „Láthatatlanul” keretezi a szemed. Ennél a módszernél a szempillák közötti területet „töltjük” , színezzük k

Szemhéj kontúr

TUSVONAL, MELY IGAZÁN IGÉZŐVÉ TESZI A TEKINTET

Élesen, precízen kirajzolt tusvonal, mely igazán igézővé teszi a tekintetedet. Magában foglalja a pillatő tetoválást is. Bármilyen vastagságban elkészíthető, attól függően, hogy csak egy szolid kontúrt vagy igazi macskaszemeket szeretnél

Szemhéj satír

A SZEMHÉJ KONTÚR SATÍROZOTT VÁLTOZATA

A szemhéj kontúr satírozott változata, nincsenek éles vonalak, olyan mintha a szemceruzád elsatíroztad volna egy picit. Azoknak, akiknek kisebb a szemük vagy zártabb a szemhéjuk, nagyon előnyös a szemhéj satír, hiszen nagyítja a szemet és tágítja a tekintetet. Ezáltal számukra is elkészíthető egy előnyös sminktetoválás. Aki egy picit merészebb, annak akár színes vagy színes füstös változatban is elkészíthető.

 

Butterfly szemhéj

ABSZOLÚT SMINKELT HATÁSÚ, KREATÍV ÉS MERÉSZ TECHNIKA

Egy igazán különleges technika, mellyel a szemhéj porok használatát is mellőzheted. Abszolút sminkelt hatású, kreatív és merész technika, mely már nagyon sok nő kedvence lett.

A szolid szemsminktől a bevállalós, színes verzióig bárhogyan elkészíthető, a variációknak csak a kreativitás szab határt

Miért fogod imádni a sminktetoválásodat?

A sminktetoválás által IDŐ-t takarítasz meg minden nap! Nincs rohanás a munkába, az esti partira vagy egy esküvőre, mert Te egy közel 100%-os sminkkel ébredsz. Tipp: Szerezz be egy jó minőségű alapozót és szempillaspirált – és már készen is vagy!

A sminktetoválás abban is segít, hogy MAGABIZTOS lehess az állásinterjún, az első randin és a hétköznapokban egyaránt. Nem kell aggódnod, hogy elmosódott-e vagy látszik-e egyáltalán a sminked, amit reggel órákon át rajzoltál.

KÉNYELMES lesz az életed! Tényleg, nem túlzok. Ha sminktetoválást viselsz, nem kell minden elindulás előtt azon gondolkodnod, hogy milyen sminket készíts, és nem kell napközpen ellenőrizned az arcod, hogy fenntmaradt-e a festék. A tükörbe csak azért fogsz nézni, hogy a sminktetoválás eredményét megcsodáld.

A szalon, ahol jó lenni

Évekig dolgoztam Budapest belvárosában, így tudom, hogy gyakran problémás a bejutás. Fontos számomra, hogy nyugodtan, stresszmentesen érkezz, ezért döntöttem úgy, hogy Budapest mellett, Monoron nyitom meg szalonomat, mely gyorsan, dugók nélkül megközelíthető, mindig találsz ingyenes parkolót és csendes, nyugodt környék.