Site Logotype

Érzéki macskaszemek vagy finom kontúr?

A szem a lélek tükre, tartja a közmondás… A szemhéjtetoválás az a sminktetoválási forma, ami kortól függetlenül és kivétel nélkül mindenkinek jól áll. Biztosan mindegyikőtök bosszankodott már a szemsminkje miatt. Ki azért, mert elkenődik pár perc után a gondosan és hosszasan, kemény munkával elkészített kontúrvonala, ki pedig azért, mert nehézséget okoz a tusvonal elkészítése. Előfordulhat, hogy érzékeny a szemed és könnyezik, allergiás a kozmetikumokra, és ezért nem tudod kihúzni a szemed. Bármelyik problémával is küzdesz, tökéletes megoldás számodra a szemhéj tetoválás.

Pillatő sűrítés

SZINTE LÁTLATATLANUL KERETEZI A SZEMED

A legszolidabb, legvisszafogottabb szemhéj tetoválási technika, mely szemformától, kortól függetlenül mindenkinek jól áll. „Láthatatlanul” keretezi a szemed. Ennél a módszernél a szempillák közötti területet „töltjük” , színezzük ki.

Szemhéj kontúr

TUSVONAL, MELY IGAZÁN IGÉZŐVÉ TESZI A TEKINTET

Élesen, precízen kirajzolt tusvonal, mely igazán igézővé teszi a tekintetedet. Magában foglalja a pillatő tetoválást is. Bármilyen vastagságban elkészíthető, attól függően, hogy csak egy szolid kontúrt vagy igazi macskaszemeket szeretnél

Szemhéj satír

A SZEMHÉJ KONTÚR SATÍROZOTT VÁLTOZATA

A szemhéj kontúr satírozott változata, nincsenek éles vonalak, olyan mintha a szemceruzád elsatíroztad volna egy picit. Azoknak, akiknek kisebb a szemük vagy zártabb a szemhéjuk, nagyon előnyös a szemhéj satír, hiszen nagyítja a szemet és tágítja a tekintetet. Ezáltal számukra is elkészíthető egy előnyös sminktetoválás. Aki egy picit merészebb, annak akár színes vagy színes füstös változatban is elkészíthető.

Butterfly szemhéj

ABSZOLÚT SMINKELT HATÁSÚ, KREATÍV ÉS MERÉSZ TECHNIKA

Egy igazán különleges technika, mellyel a szemhéj porok használatát is mellőzheted. Abszolút sminkelt hatású, kreatív és merész technika, mely már nagyon sok nő kedvence lett. A szolid szemsminktől a bevállalós, színes verzióig bárhogyan elkészíthető, a variációknak csak a kreativitás szab határt.

Miért fogod imádni a sminktetoválásodat?

A sminktetoválás által IDŐ-t takarítasz meg minden nap! Nincs rohanás a munkába, az esti partira vagy egy esküvőre, mert Te egy közel 100%-os sminkkel ébredsz. Tipp: Szerezz be egy jó minőségű alapozót és szempillaspirált – és már készen is vagy!

A sminktetoválás abban is segít, hogy MAGABIZTOS lehess az állásinterjún, az első randin és a hétköznapokban egyaránt. Nem kell aggódnod, hogy elmosódott-e vagy látszik-e egyáltalán a sminked, amit reggel órákon át rajzoltál.

KÉNYELMES lesz az életed! Tényleg, nem túlzok. Ha sminktetoválást viselsz, nem kell minden elindulás előtt azon gondolkodnod, hogy milyen sminket készíts, és nem kell napközpen ellenőrizned az arcod, hogy fenntmaradt-e a festék. A tükörbe csak azért fogsz nézni, hogy a sminktetoválás eredményét megcsodáld.

A szalon, ahol jó lenni

Évekig dolgoztam Budapest belvárosában, így tudom, hogy gyakran problémás a bejutás. Fontos számomra, hogy nyugodtan, stresszmentesen érkezz, ezért döntöttem úgy, hogy Budapest mellett, Monoron nyitom meg szalonomat, mely gyorsan, dugók nélkül megközelíthető, mindig találsz ingyenes parkolót és csendes, nyugodt környék.