Site Logotype

Látványos átalakulás, exkluzív szemöldök tetoválások

Arcunk talán leglényegesebb területe a szemöldök, hiszen nagymértékben befolyásolja arckifejezésünket. Egy rosszul választott forma, túl vékony vagy túl vastag, esetleg hiányos szemöldök teljesen megváltoztathatja arc karakterét. A szemöldök tetoválás esetében is rendkívül fontos a precíz, a vendég saját arcvonásaihoz illeszkedő forma kialakítása, hiszen ez fogja megadnia továbbiakban az arc hangulatát.

Ez az egyik kedvenc területem, mert nagyon látványos átalakulást eredményez. A precízség és a pontos tervezés jutalma az az önkéntelen mosoly a vendégek arcán, amit akkor látok rajtuk, mikor megpillantják magukat a sminktetoválás végeztével a tükörben. Ma már mindenki megtalálhatja azt a szemöldöktetoválási technikát, ami a leginkább neki való: széles a paletta a teljesen élethű, természetes Microblading szemöldöktetoválástól a sminkelt hatású Soft Powderig.

Microblading szemöldök tetoválás

A SZÁLACSKÁK OLYAN VÉKONYAK, HOGY NEM LEHET LÁTNI, HOGY MELYIK AZ IGAZI ÉS MELYIK A TETOVÁLT!

A Microblading egy japán technika, melynek különlegessége, hogy nem tetováló géppel készül. Egy kis tollszerű kézi eszközbe behelyezett tűsorral készítjük el a szálacskákat, melyek gyógyulás után is annyira vékonyak, hogy összetéveszthetőek a saját természetes szőrszállal. A Microblading szemöldök tetoválás végeredmény abszolút természetes, olyan, mintha egy szépen formázott, dús szemöldököd lenne. 

Szálas gépi szemöldök tetoválás

A SZÁLAK A SAJÁT SZŐR NÖVEKEDÉSÉHEZ IGAZÍTOTTAK, DE HANGSÚLYOSABBAK

Szintén szálacskákból felépülő szemöldök tetoválási technika, mégis inkább a kicsit erőteljesebb, definiáltabb szemöldök kedvelőinek ajánlom. A szálak a saját szőr növekedéséhez igazítottak, de hangsúlyosabbak, így karakteresebb a végeredmény. Abban az esetben is kiválóan alkalmazható, ha valakinek egyáltalán nincs szemöldöke.

Soft Powder szemöldök tetoválás

PORSZERŰ, SMINKELT HATÁS SOFT POWDER SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSSAL

A tömören, egyszínűre satírozott, vékony szemöldök már a múlté! Finom színátmenetek, lágyan satírozott szélek, porszerű, sminkelt hatás, ami egyedivé teszi a Soft Powder szemöldök tetoválás technikát, és amiért mi is imádjuk.

Hybrid szemöldök tetoválás

TÖBBFÉLE SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSI TECHNIKA
ALKALMAZÁSA EGY SZEMÖLDÖKÖN

Ez a fajta szemöldök tetoválás több technika egyidejű alkalmazását jelenti. Vannak olyan esetek, amikor ez a legjobb megoldás. Satír és száltechnika keveréke, több felé száltechnika alkalmazása egy szemöldökön, száltechnika és Soft Powder keveréke… A megoldásoknak csak a kreativitás szab határt!

Miért fogod imádni a sminktetoválásodat?

A sminktetoválás által IDŐ-t takarítasz meg minden nap! Nincs rohanás a munkába, az esti partira vagy egy esküvőre, mert Te egy közel 100%-os sminkkel ébredsz. Tipp: Szerezz be egy jó minőségű alapozót és szempillaspirált – és már készen is vagy!

A sminktetoválás abban is segít, hogy MAGABIZTOS lehess az állásinterjún, az első randin és a hétköznapokban egyaránt. Nem kell aggódnod, hogy elmosódott-e vagy látszik-e egyáltalán a sminked, amit reggel órákon át rajzoltál.

KÉNYELMES lesz az életed! Tényleg, nem túlzok. Ha sminktetoválást viselsz, nem kell minden elindulás előtt azon gondolkodnod, hogy milyen sminket készíts, és nem kell napközpen ellenőrizned az arcod, hogy fenntmaradt-e a festék. A tükörbe csak azért fogsz nézni, hogy a sminktetoválás eredményét megcsodáld.

A szalon, ahol jó lenni

Évekig dolgoztam Budapest belvárosában, így tudom, hogy gyakran problémás a bejutás. Fontos számomra, hogy nyugodtan, stresszmentesen érkezz, ezért döntöttem úgy, hogy Budapest mellett, Monoron nyitom meg szalonomat, mely gyorsan, dugók nélkül megközelíthető, mindig találsz ingyenes parkolót és csendes, nyugodt környék.