Site Logotype

Lézeres szőrtelenítés, SculptX testkezelés, Carbon Peeling

Lézeres szőrtelenítés

Gyönyörű, finom tapintású bőr az év minden napján – megérkezett a végleges szőrtelenítés új generációja az Elysion-Pro szőrtelenítő lézerrel!

Kényelmetlen, szúrós, begyullad, nem esztétikus – nőként a szőr szinte a nap minden percében irritáló és kellemetlen, a legtöbben ezért borotvához, gyantához vagy egyéb kémiai anyagokhoz nyúlunk, hogy megszabaduljunk tőle, ami azonban csak ideig-óráig nyújt megoldást. De ennek vége!

Végre mindenki számára elérhetővé vált a legmodernebb, plasztikai sebészek, bőrgyógyászok, kozmetológusok által is használt Elysion-Pro szőrtelenítő platform, nagyteljesítményű újgenerációs diódalézer, mely az orvostudomány legújabb kutatásain alapul. A műszert kifejezetten végleges szőrtelenítésre fejlesztették és optimalizálták, és immár nők milliói hálásak érte világszerte.

Miért érdemes a végleges szőrtelenítés mellett döntened?

Életen át tartó, kompromisszumok nélküli megoldást jelent számodra, ha unod a borotválást, a gyantázást, a különféle kémiai anyagokkal való kísérletezést, vagy ha kipróbáltad már az IPL-t, de nem vált be, esetleg speciális igényeid vannak a szőrtelenítéssel kapcsolatban.

Az Elysion-Pro-val végzett végleges szőrtelenítés maximális biztonsággal és hatékonysággal használható bármikor. Nincs korlátozva a fototípus, a szőr minősége, a testterület, az eredményt pedig az évszak sem befolyásolja.

Ha szeretnél a nap minden percében bársonyosan puha, gyönyörű bőrt és megtapasztalnád azt a felszabadító érzést, amikor nincs többé szőr a testeden, akkor a végleges szőrtelenítés neked való!

Amennyiben gyakori szőrtüszőgyulladással küzdesz, vagy megszabadulnál az elérhetetlen, kellemetlen helyeken előforduló szőrszálaktól is, az Elysion-Pro szőrtelenítő platform gyors, fájdalommentes, precíz megoldást jelent számodra.

Miért forradalmi az Elysion-Pro a végleges szőrtelenítésben?

A szőrtelenítés hagyományos, sokunk által használt eljárásai (borotva, gyanta, szőrtelenítő krém stb.) sajnos csak ideiglenesen nyújtanak segítséget, és nagyon sok esetben bőrirritációval, szőrtüszőgyulladással járnak. Ezeknél eredményesebb megoldást jelent az IPL kezelés, ami azonban nem egyenlő a végleges szőrtelenítéssel, hiszen csupán a szőrnövekedés ütemét csökkenti le.

Hogyan működik?

Az „elysion” készülék a szelektív fototermolízis elve alapján működik. El tudja érni azokat a magas hőmérsékleti értékeket, amelyek elpusztítják a szőrtüszőket anélkül, hogy irritálnák a bőrt, köszönhetően a kristályos fagyasztó rendszernek. A lézer a szőrszálak pigment anyagában nyelődik el, majd a szőrszálak belsejébe vezeti a hőt, a szőr ennek hatására elpusztul. A beépített hűtőrendszernek köszönhetően nincs fájdalom, égető érzés. A gép egyáltalán nem károsítja a bőrt, sőt, az arc és a test legérzékenyebb területeiről is képes fájdalommentesen eltávolítani a szőrt.

Az Elysion-Pro egy olyan innovatív berendezés, melynek révén az összes bőrtípus és szőrtípus kezelése lehetséges. Hatásossága a világos és a sötét bőrszín esetében is vitathatatlan. A legfinomabb szőrszálak tartós-végleges eltávolítására is képes, de még a kezelés végén fennmaradó maradvány szőrszálak is maradéktalanul eltüntethetők vele.

A lézer esetében 95%-ban végleges eredményre számíthatunk, akár már 6-10 kezeléssel!

Mi befolyásolja a kezelések hosszát?

A kezelés hossza függ a vendég szőrének típusától, színétől és kezelendő területtől. Általánosságban elmondható, hogy egy kezelés 6-10 alkalmat jelent, ami egyéntől és területtől függően változó lehet. Egy alkalom időtartama a terület nagyságától függően 10-60 percet vesz igénybe. A szőrnövekedés már az első kúra után lelassul, a kezelések közt csak borotvát szabad használni, de aggodalomra semmi ok, hiszen a második alkalom után az esetek többségében már a borotva is szükségtelenné válik.

Miért nem lehet egy alkalommal letudni a kezelést?

A válasz egyszerű: a bőrön aktív és inaktív szőrtüszők vannak különböző arányban. A lézeres szőrtelenítés elpusztítja az aktív szőrtüszőket, vagyis véglegesen megszünteti azokat. Ezzel szemben az inaktív szőrtüszők növekedési szakaszban vannak, tehát ezeket a következő kezelések alatt tudjuk véglegesen eltávolítani.

Mikor nem alkalmazható a kezelés, illetve milyen mellékhatással jár?

Mint minden kozmetikai kezelés, a lézeres szőrtelenítés is járhat minimális mellékhatással. A kezelés során a szőrtüszőknél piros pontok jelenhetnek meg, melyek érzékenységtől függően idővel elmúlnak. A végleges szőrtelenítést nem végezzük a terhesség ideje alatt, gyulladt bőr, nyálkahártya gyulladás, fényérzékenység esetén, tetovált területeken, illetve sugárkezelés, vagy bármilyen más gyógyszeres kezelés alatt álló vendégeken. A konzultáció során minden ehhez kapcsolódó kérdést átbeszélünk.

 

SculptX testkezelés

Építs izmot, miközben alakot formálsz – izzadás nélkül!

A Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses technolgiát alkalmazva a SculptX készülék bemutatja a szupramaximális izom összehúzódásokat, melyeket edzésformával vagy akaratlagos összehúzódásokkal nem
érhetnénk el. A normál akaratlagos izom-összehúzódások során az izomrostok nyugalmi állapotban vannak minden egyes idegi inger között. 

A SculptX olyan gyors frekvenciájú impulzusokat generál, melyek meggátolják ezt a nyugalmi fázist. A szupramaximális összehúzódások megnövekedett adrenalin kiáramlást okoznak, mely beindít egy intenzív zsírégető választ a zsírsejtekben. A szupramaximális összehúzódásoknak kitett izomszövet kénytelen alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez a struktúrájának teljes újraépítésével, ami
végeredményben izomnövekedéshez és zsírégetéshez vezet.

A ScupltX elektromágneses készülék a hasfal területén alkalmazva összehúzza és feszesíti az izmokat, hogy zsírt veszítsen és formálódjon a terület. A kezelés segíti a hasizmokat definiáltabbá tenni, melyet az edzésrutin során már elkezdtünk átalakítani. Továbbá alkalmas az egyes területeken megmaradt makacs hasi zsír eltávolításában, amely csak nem akart megmozdulni…

A SculptX készülék ugyanazokat a szupramaximális összehúzódásokat hozza létre a fenék területén is, mint a hasfalon. Számtalan vendég választja az invazív brazil fenékemelés helyett ezt a módszert. A SculptX technológia világelsőként vezette be a nem-invazív fenékemelés módszerét. Ez a kezelés megadhatja az áhított kerek formát, tónust és kontúremelést. Ez egy jó alternatívája a brazil fenék beavatkozásnak, és egy formás alakot hoz létre a
lokális zsírbeültetés helyett.

Képzeld el, hogy 30 percre lepihensz, miközben egy eszköz 20 000 felülést végez helyetted? Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, most megvalósítható a SculptX-szel!

Kezelhető területek: fenék, has, vádli, felkar, comb

SculptX elektromágneses testkezelés előnyei:

– nem-invazív kezelés kellemetlen érzés nélkül

– 19%-kal csökkenti a helyi zsírt

– 16%-kal növeli az izomzatot az adott területen

– nincs gyógyulási idő / nincs szükség a kezelés után
– regenerációs időszakra

– pozitívan hat a kialakult testképünkre / növeli a testünkkel kapcsolatos magabiztosságot

– észrevehető, ám természetes hatást eredményez

Próbáld ki te is, imádni fogod!

Carbon Peeling arckezelés

A Carbon-peeling/lézeres bőr rejuvenációs kezeléseknél finom szemcséjű szénport helyezünk fel az arcra, mely az előkészítési idő alatt behatol a pórusokba. Ezután kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik a szén molekulákban és kirobban a pórusokból, kitisztítva azokat. 

A Carbon Peeling kezelés segítségével:

– csökkenthetjük a bőr faggyútermelését

– a tág pórusok összeszűkülnek

– a kollagén termelés javul

– a bőr matt lesz, tónusossá válik

– a termikus bontás miatt javul a keringés, feszesedik a bőr

– a hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, így javul a gyulladt, pattanásos bőr állapota

– a faggyútermelő mirigyek összehúzódnak, melynek köszönhetően a bőr kevésbé lesz zsíros és kisebb lesz az újratermelődés

– a felrobbanó szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, ezért peelingként is elismerik

– a kezelés fájdalommentes és a negyedik kezelés után már szemmel látható eredmények láthatóak

Az első kezelés után 5-15%-os javulás következik be, a leglátványosabb a pórusok méretének csökkenése. A negyedik kezelés után 10-30%-os javulás érhető el a bőrtónus, bőrtextúra, faggyútermelés és pórusméret terén.

A Carbon Peeling kezelés jellemzői:

– gyors eredmények

nincs felépülési idő

– nincs fájdalom

– nincs mellékhatás

Mi a teendő kezelés előtt?

A szoláriumozás használatát és a napozást a kezelés előtt 2 héttel kerülni kell. A kezelés előtti 1 hétben ne alkalmazzon barnítókrémet se.

Mennyi ideig tart egy Carbon Peeling kezelés?

A kezelések 60-90 percig tartanak.

Mi a teendő a lézerrel végzett kezelések után?

A kezelések után fényvédő használata kötelező. A gyógyulás időtartama alatt fokozottan védeni kell a bőrt a napsugárzástól. Másnap már nyugodtan alkalmazható smink és minden típusú otthoni kozmetikum.

Milyen mellékhatásai lehetnek?

Ritka és enyhe szövődményként sötét bőrtípus esetén a kezelt terület néhány hétig világosabb maradthat. A leggyakoribb mellékhatás az enyhe bőrpír.

Hány kezelés szükséges és milyen gyakran?

5 kezelés ajánlott, 10-14 napos különbséggel.