KÉPZÉSEK

Polónyi Klaudia vagyok, sminktetováló szakember. Miután elvégeztem a kozmetikus iskolát, a sminkelés mellett elkezdett foglalkoztatni a tartós sminktetoválás. Miután elvégeztem az alapképzést a Long-Time-Liner-nél (2010), a kozmetika mellett elkezdtem sminktetoválni is. Ebben az időben kerültem kapcsolatba Patkós Alexandrával, aki mára a sminktetoválás egyik legnagyobb kiválósága és szakmai úttörője lett Magyarországon. Hamar rájöttem, én csak ezzel szeretnék foglalkozni, így felhagytam a kozmetikával. Alexandra szárnyai alatt megtanultam a szakma minden fortélyát. A legnagyobb dolgot kaptam tőle, a lehetőséget. A lehetőséget arra, hogy megtaláljam a hivatásom, azt, amit ma már szívvel-lélekkel végzek.

Az ország legnevesebb sminktetováló iskolája, az Alexandra Academy egyik vezető oktatója voltam. Az itt szerzett oktatói tapasztalat a saját szakmai fejlődésemet is nagyban segítette. A sminktetoválásban eltöltött évek alatt megtanultam, hogy mennyire fontos a szakmai alázat, a precizitás és az olthatatlan tudásvágy, mert ezek visznek előre a fejlődés útján. Kurzusaim gyakorlatorientáltak, oldott hangulatúak, a tananyagok könnyen feldolgozhatók, alaposak, vizualitás-fókuszúak. A tanfolyam végén a végzettek oklevelet kapnak.

Kezdő képzésünk:

6 hét (12 nap, heti 2 alkalom)

A kezdő tanfolyam során az alapoktól kezdve sajátíthatod el a sminktetoválás fortélyait. Képzésünk gyakorlatorientált és márkafüggetlen. A tanfolyam ideje alatt többféle termékcsaláddal és tetoválógéppel ismerkedhetsz meg. Forgalmazással nem foglalkozunk, így sem gép, sem pigmentcsalád, sem kezdőcsomag megvásárlására nem kötelezünk senkit!

 

1. nap: tetoválás elmélet (9:00h-17:00h)
2-3-4-5. nap: szemöldök (9:00h-17:00h)
6-7-8. nap: szemhéj (9:00h-17:00h)
9-10-11. nap: száj (9:00h-17:00h)
12.nap: korrekció (9:00h-17:00h)

Modulok:

Képzésünket maximum 3 fővel indítjuk. Kezdő képzésünk 3 fő modulból tevődik össze (szemöldök alaptechnikák, szemhéj alaptechnikák és száj alaptechnikák), melyekre modulonként van lehetőség jelentkezni. A szemöldök alaptechnikák képzésünk 4 napos, a szemhéj alaptechnikák, valamint a száj alaptechnikák pedig 3 napos képzés, melyek minden nap 9:00 órától 17:00 óráig tartanak.

  • Szemöldök alaptechnikák:

Az első nap elméleti oktatás, a második nap tovább folytatódik az elméleti oktatás, majd bemutató munkával és gumilapon történő gyakorlással végződik. A harmadik nap gyakorlat (ahová 9:00 órai és 13:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését), valamint a negyedik nap szintén gyakorlattal zárul (ahová 9:00 órai és 13:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését).

  • Szemhéj alaptechnikák:

Első nap elméleti oktatással, a második nap gyakorlattal (ahová 13:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését), valamint a harmadik nap szintén gyakorlattal zárul (ahová 9:00 órai és 13:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését).

  • Száj alaptechnikák:

Első nap elméleti oktatással, a második nap gyakorlattal (ahová 13:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését), valamint a harmadik nap szintén gyakorlattal zárul (ahová 9:00 órai és 13:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését).

Haladó képzéseink:

Haladó képzéseinket gyakorlattal rendelkező sminktetoválóknak ajánljuk. Képzéseinket maximum 3 fővel indítjuk. Képzéseink 1 naposak, melyek 9:00 órától 17:00 óráig tartanak. Délelőtt elmélettel, bemutató munkával, illetve gumilapon történő gyakorlással telik, majd a délután önálló munkával zárul (ahová 14:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését).

  • Soft powder szemöldök

Porszerű, kontúr nélküli sminkelt hatású szemöldök elkészítése, többféle satírozási technikákkal.

  • 3D real brow szemöldök

Szálas technika, többféle szálrendezés és a tökéletes szálhúzás technikájának elsajátítása.

  • Füstös hatású szemhéjsatír

A szemhéj kontúr satírozott változata. Finom színátmenet készítése, füstös hatás gyakorlati kivitelezése.

  • Butterfly szemhéjsatír

Merész, sminkelt hatású technika. Akár több színnel is elkészíthető, így megtanuljuk a tökéletes színátmenetek és a színek egymásba satírozásának titkait. Formatervezéstől a kivitelezésig.

  • 3D szájsatír

Telt ajkak hangsúlyozására alkalmas, több színnel készülő szájsatírozási technika. Sminkelt hatás érhető el.

  • Nude lips

Kontúr nélküli természetes, szájfény hatású technika.

Microblading:

Képzésünket maximum 3 fővel indítjuk. Képzésünk 3 napos, minden nap 9:00 órától 17:00 óráig tart. Első nap elméleti oktatással, a második nap pedig bemutató munkával és gyakorlattal (ahová 13:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését) telik. A harmadik nap gyakorlattal zárul (ahová 9:00 órai és 13:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését).

  • Microblading

Legtermészetesebb hatású technika. A vendég saját szőrzetéhez igazított, teljes mértékben vendégre szabott szálrendezést tanulunk meg készíteni. Mivel a tetoválás speciális eszközzel készül, így a tanfolyam tartalmaz egy kezdőkészletet, mellyel el tudsz kezdeni dolgozni.