POLÓNYI KLAUDIA

 

“Számomra a sminktetoválás nem munka, hanem szerelem. Szenvedélyesen szeretem a munkám.”

Mindig is szerettem a kihívásokat, ezért úgy döntöttem megmérettetem tudásomat. Több versenyen is részt vettem, a legbüszkébb az országos bajnokságon elért 1. helyezésemre vagyok.
Mivel mindig a maximumra törekedtem, így ebben is kerestem a tovább fejlődés lehetőségét. A sminktetoválás körülbelül három évvel ezelőtt kezdte meg hihetetlen megújulását.
A sminktetoválásban eltöltött évek alatt, megtanultam, hogy mennyire fontos a szakmai alázat, a precizitás és az olthatatlan tudásvágy, mert ezek visznek előre a fejlődés útján.

MINDIG A MAXIMUMRA TÖREKEDTEM,
ÍGY A SMINKTETOVÁLÁSBAN IS KERESTEM A TOVÁBB FEJLŐDÉS LEHETŐSÉGÉT

Mivel egy szépségszalonban nőttem fel, korán kialakult bennem a szépségszakmák iránti vonzalom. Már kislányként tudtam, hogy kozmetikus szeretnék lenni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert teljesült ez a vágyam.

Miután elvégeztem a kozmetikus iskolát, elkezdtem komolyabban érdeklődni a sminkelés iránt, ámulatba ejtett a szakma e területének sokszínűsége. Mindig is szerettem a kihívásokat, ezért úgy döntöttem megmérettetem tudásomat. Több versenyen is részt vettem,  a legbüszkébb az országos bajnokságon elért  1. helyezésemre vagyok.

A sminkelés mellett elkezdett foglalkoztatni a tartós sminktetoválás. Miután elvégeztem az alapképzést a Long- Time-Liner-nél (2010), a kozmetika mellett, elkezdtem a sminktetoválást is. A sminkeléssel szerzett tapasztalat, nagy segítségemre volt a sminktetoválás készítésénél.

Mivel mindig a maximumra törekedtem, így ebben is kerestem a tovább fejlődés lehetőségét! A sminktetoválás körülbelül három évvel ezelőtt kezdte meg hihetetlen megújulását. Rengeteg újdonság, új technika, új eszközök, új gépek és új anyagok lettek elérhetők.

VALÓBAN SMINKELT HATÁSÚ, NAGYON TERMÉSZETES
SMINKTETOVÁLÁSOKAT LEHET KÉSZÍTENI

Ebben az időszakban kerültem kapcsolatba Patkós Alexandrával, aki mára a sminktetoválás egyik legnagyobb kiválósága és szakmai úttörője lett Magyarországon. Hamar rájöttem, én csak ezzel szeretnék foglalkozni, így felhagytam a kozmetikával.  Alexandra szárnyai alatt megtanultam a szakma minden fortélyát. A legnagyobb dolgot kaptam tőle, a lehetőséget. A lehetőséget arra, hogy megtaláljam a hivatásom, azt, amit szívvel –lélekkel végez az ember.

Az ország legnevesebb sminktetováló képző iskola, az Alexandra Academy egyik vezető oktatója voltam. Az itt szerzett oktatói tapasztalat a saját szakmai fejlődésemet is nagyban segítette.

A sminktetoválásban eltöltött évek alatt, megtanultam, hogy mennyire fontos a szakmai alázat, a precizitás és az olthatatlan tudásvágy, mert ezek visznek előre a fejlődés útján.

Számomra a sminktetoválás nem munka, hanem szerelem! Szenvedélyesen szeretem a „munkám”!

S mivel ez egy folyamatosan megújuló szakma, mindig tartogat valami újat, valami izgalmasat számomra!

BEMUTATKOZUNK

Polónyi Klaudia

Polónyi Klaudia

sminktetováló, tulajdonos

 

Tóth Evelin

Tóth Evelin

sminktetováló

Mindig is vonzódtam a szépségiparhoz, folyamatosan keresem az újdonságokat. 2016-ban ismerkedtem meg a sminktetoválás világával, az alapok elsajátításánál Polónyi Klaudia is oktatott. Régi vágyam teljesült azzal, hogy vele dolgozhatok. Nem túlzásha azt állítom, hogy a sminktetoválás a szenvedélyem. Lelkiismeretes és fejlődni vágyó személyiség vagyok. Szeretem kihozni a maximumot abból, amit éppen csinálok. Hiszem azt, hogy, ha valamit szívvellélekkel csinálunkaz egyenes út a sikerhez. 

Veres Judit

Veres Judit

recepció vezető

Sziasztok, Judit vagyok!
Korábban is szépségiparban dolgoztam, így nem áll tőlem messze ez a szakterület sem.
Főként hölgyeknek segítettem, hogyan tudják megőrizni fiatalságukat, és hogyan tudnak még szebbek lenni.
Jelenleg is ez a célom!
Vendégeink kiemelt figyelmet kapnak, hogy igazán nőnek érezzék magukat.
Keress minket bizalommal.

Szép napot kívánok!

Üdv.: Judit

Hol találsz minket?

Évekig dolgoztam Budapest belvárosában, így tudom, hogy gyakran problémás a bejutás. Fontos számomra ,hogy nyugodtan, stresszmentesen érkezzél, ezért döntöttem úgy, hogy Budapest mellett, Monoron nyitom meg szalonomat!

– Gyorsan, dugók nélkül megközelíthető
– Mindig találsz ingyenes parkolót a szalon mellett
– Csendes, nyugodt környék

Elérhetőségek

Szalon
Email: info@polonyiklaudia.hu
Telefon: +36 30 563 27 82
Cím: 2200 Monor, Klapka u. 11.
Nyitvatartás: hétköznap: 9-19
                           hétvégén: zárva

Oktatás
Gémes Zsófia – oktatásszervező
Email: pmuoktatomuhely@gmailcom
Telefon: +36 30 502 80 09

Jelentkezz be vagy kérdezz bátran!

Csatlakozz!