SZÁJ TETOVÁLÁS

A TELT AJKAK VONZZÁK A TEKINTETET

SZÁJ TETOVÁLÁS

HA CSÓKOLNI VALÓ AJKAKAT SZERETNÉL!

Érzéki, telt ajkakra vágysz?

Kedveled a különlegességeket?

Vagy netán a természetes, szolid szájtetoválás tetszik, mely észrevehetetlenül szépíti az ajkad? Ma már minden megoldható, a kontúr nélküli „láthatatlan” tetoválástól az erősen rúzsozott hatásig.

Miért engem válassz?

A sminktetoválásod hosszú ideig látható lesz mindenki számára, ezért egyszerűen muszáj, hogy tökéletesen legyen. Sminktetováló oktatóként tudom, hogy mennyi munka szükséges hozzá, hogy valaki igazán jó szakemberré váljon. Nem elég meglátni azt, hogy mi áll jól neked, hanem meg is kell tudni valósítani. A kérdésre tehát a válasz: Mert rengeteg gyakorlattal, és elégedett vendéggel bizonyítottam tudásomat a sminktetoválás világában az elmúlt években.

A nagy kérdés, hogy mennyit szánjak rá?

Az árakkal kapcsolatban a legfontosabb azt tudni, hogy a munkadíj csupán egy része a teljes árnak. Mivel tudnánk olcsóbbá tenni a sminktetoválást? Többször használnánk fel steril eszközöket, melyeket egyszeri használatra szántak. Olcsóbb pigmentet használnánk, mellyel azt kockáztatnák, hogy idővel elszíneződik és szétfolyik a tetoválás. Olcsóbb gépeket használnánk, ez egyből látszana már a tetoválás után is.

Tudnod kell, hogy én nem vállalok ilyen kompromisszumokat! Azt kapod tőlem, amiben biztos vagyok, hogy a legjobb lesz a számodra, és ehhez a lehető legjobb árat biztosítom számodra! A sminktetoválásra költött minden forintodért tehát valódi értéket kapsz.

Nyugodt körülmények

Évekig  Budapest belvárosában sminktetováltam, ezért tudom, a bejutás néha nagyon idegőrlő tud lenni. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy milyen lelki állapotban kezdjük meg a tetoválást. Ezért döntöttem úgy, hogy az Endless Beauty szalonomat Budapest mellett nyitom meg. Garantálhatom, hogy nem kell dugóban, kapkodva érkezned, és mindig lesz elég ingyenes parkoló. A szalon és környéke könnyen elérhető, de csendes helyen van, így semmi nem fog zavarni. Büszkén mondhatom, hogy megteremtettem számodra a tökéletes helyszínt és légkört!

Honnan lehet ismerős a nevem?

Több évig dolgoztam Patkós Alexandrával sminktetoválóként, majd a Patkós Alexandra Sminktetováló Akadémián oktatóként is bizonyítottam szakértelmemet. Több, mára népszerűvé vált sminktetoválót oktattam.

Kedves fogadtatás, nyugodt, barátságos légkör.
Klaudiából árad a maximalitás. Első találkozásra azonnali bizalom alakult ki bennem. Munkája igényes, precíz. Gyönyörű a szám! Imádom! Nyugodt szívvel ajánlom!

Baranyiné Táborosi Katalin

SZÁJ TETOVÁLÁSOK

GYÖNYÖRŰ AJKAK MINDEN NAP

Szájkontúr

CSAK ÖNMAGÁBAN KONTÚR MÁR NEM KÉSZÜL

A szájsatírozások mindegyike magában foglalja a kontúrt, de önállóan, csak kontúrt már nem készítek. A régen divatos, barnás szájkontúr már a múlté… 🙂

Viszont kulcsfontosságú a kontúrvonal precíz és alapos megrajzolása az ajak tetoválás elkészítése során, hiszen ehhez igazodunk az egész folyamat alatt. A formát, a vastagságot és természetesen a színt is közösen választjuk ki. Igyekszem az eddigi szakmai tapasztalatom alapján a legelőnyösebb alakú és színű szájat készíteni Neked.

Félsatír

A SZÁJ FELÜLETÉNEK A FELÉT SATÍROZZUK BE

Elégedetlen vagy a szád formájával, egyenetlen a szád kontúrja? Tartasz a rúzsozott hatású szájtetoválásoktól? Csak egy pici korrekcióra van szükség? Akkor neked való ez a technika!

Ennél a technikánál csak a száj felületének a felét satírozzuk be, a színt összedolgozzuk a saját száj színével, így tényleg nagyon természetes lesz a végeredmény. Általában a saját szájszínnel közel megegyező színnel tetováljuk a szájat. Vékony ajkak esetében nem ajánlott technika!

Teljes száj satír

AJÁNLOTT AZOKNAK, AKIK KEDVELIK A SMINKELT,
RÚZSOZOTT HATÁST

Ez a technika leginkább azoknak ajánlatos akik, szeretik hangsúlyozni ajkaikat, kedvelik a rúzsozott, sminkelt hatást. A vékony ajkakat ezzel tudjuk a leginkább formázni, kiemelni.

Ez a fajta szájtetoválás is elkészíthető, kontúrral, vagy akár látható kontúr nélkül is, a természetes árnyalatoktól a legmerészebb színekig.

3D szájtetoválás

TELT AJKAK HANGSÚLYOZÁSÁRA
A LEGALKALMASABB TECHNIKA

Aki igazán érzéki ajkakra vágyik, szereti a különlegességeket, vagy hangsúlyozni szeretné ajkai teltségét, annak ez a technika a legmegfelelőbb…

Több szín kombinációjával készül, mellyel még teltebbé varázsolhatóak az ajkak.

Miért fogod imádni?!

 

  • IDŐ-t takarítasz meg minden nap! Nincs rohanás a munkába, az esti partira vagy egy esküvőre, mert Te egy közel 100%-os sminkkel ébredsz.
    Tipp: Szerezz be egy jó minőségű alapozót és szempillaspirált – és már készen is vagy!
  • MAGABIZTOS leszel az állásinterjún, az első randin és a hétköznapokban egyaránt. Nem kell aggódnod, hogy elmosódott-e vagy látszik-e egyáltalán a sminked, amit reggel órákon át rajzoltál.
  • KÉNYELMES lesz az életed! Tényleg, nem túlzok. Nem kell minden elindulás előtt azon gondolkodnod, hogy milyen sminket készíts! Nem kell napközpen ellenőrizned az arcod, hogy fenntmaradt-e a festék! A tükörbe csak azért fogsz nézni, hogy a sminktetoválás eredményét megcsodáld!

A szalon, ahol jó lenni

KÉRDÉSED VAN?

Küldj egy fotót a szádról  és megválaszoljuk!

KÜLDÖK EGY KÉPET

SZÁJ TETOVÁLÁS GALÉRIA

MEGNÉZEM AZ ÖSSZES KÉPET