SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

KORTÓL FÜGGETLENÜL ÉS KIVÉTEL NÁLKÜL MINDENKINEK JÓL ÁLL

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

IMÁDNI FOGOD, HISZEN A SZEM SMINKJE A LEGFONTOSABB

A szem a lélek tükre, tartja a közmondás…

A szemhéjtetoválás az a sminktetoválási forma, ami kortól függetlenül és kivétel nélkül mindenkinek jól áll.

Biztosan mindegyikőtök bosszankodott már a szemsminkje miatt. Ki azért, mert elkenődik pár perc után a gondosan és hosszasan, kemény munkával elkészített kontúrvonala, ki pedig azért, mert nehézséget okoz a tusvonal elkészítése. Esetleg érzékeny a szemed és könnyezik, allergiás a kozmetikumokra és ezért nem tudod kihúzni a szemed.

Bármelyik problémával is küzdesz, tökéletes megoldás számodra a szemhéj tetoválás.

Miért engem válassz?

A sminktetoválásod hosszú ideig látható lesz mindenki számára, ezért egyszerűen muszáj, hogy tökéletesen legyen. Sminktetováló oktatóként tudom, hogy mennyi munka szükséges hozzá, hogy valaki igazán jó szakemberré váljon. Nem elég meglátni azt, hogy mi áll jól neked, hanem meg is kell tudni valósítani. A kérdésre tehát a válasz: Mert rengeteg gyakorlattal, és elégedett vendéggel bizonyítottam tudásomat a sminktetoválás világában az elmúlt években.

A nagy kérdés, hogy mennyit szánjak rá?

Az árakkal kapcsolatban a legfontosabb azt tudni, hogy a munkadíj csupán egy része a teljes árnak. Mivel tudnánk olcsóbbá tenni a sminktetoválást? Többször használnánk fel steril eszközöket, melyeket egyszeri használatra szántak. Olcsóbb pigmentet használnánk, mellyel azt kockáztatnák, hogy idővel elszíneződik és szétfolyik a tetoválás. Olcsóbb gépeket használnánk, ez egyből látszana már a tetoválás után is.

Tudnod kell, hogy én nem vállalok ilyen kompromisszumokat! Azt kapod tőlem, amiben biztos vagyok, hogy a legjobb lesz a számodra, és ehhez a lehető legjobb árat biztosítom számodra! A sminktetoválásra költött minden forintodért tehát valódi értéket kapsz.

Nyugodt körülmények

Évekig  Budapest belvárosában sminktetováltam, ezért tudom, a bejutás néha nagyon idegőrlő tud lenni. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy milyen lelki állapotban kezdjük meg a tetoválást. Ezért döntöttem úgy, hogy az Endless Beauty szalonomat Budapest mellett nyitom meg. Garantálhatom, hogy nem kell dugóban, kapkodva érkezned, és mindig lesz elég ingyenes parkoló.  A szalon és környéke könnyen elérhető, de csendes helyen van, így semmi nem fog zavarni. Büszkén mondhatom, hogy megteremtettem számodra a tökéletes helyszínt és légkört!

Honnan lehet ismerős a nevem?

Több évig dolgoztam Patkós Alexandrával sminktetoválóként, majd a Patkós Alexandra Sminktetováló Akadémián oktatóként is bizonyítottam szakértelmemet. Több, mára népszerűvé vált sminktetoválót oktattam.

Az egyik legjobb döntés volt életemben amikor rátaláltam Klaudiára.
A szálas szemöldök tetoválásomnál, illetve az alsó satíros szemhéjtetoválásomnál is kitűnő munkát végzett. Személyében nemcsak egy kiváló szakembert, hanem egy csodálatos, mosolygós, állatszerető embert is megismertem. Ősszel ismételten megyek hozzá, mert senkinek a munkájában nem bíznék meg annyira, mint amit ő készített nekem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom tiszta szívből!

Kálmán Anita

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS TECHNIKÁK

NÉGYFÉLE STÍLUS, HOGY MEGTALÁLD A LEGJOBBAN HOZZÁD ILLŐT

Pillatő sűrítés

“LÁTLATATLANUL” KERETEZI A SZEMED

A legszolidabb, visszafogott szemhéj tetoválási technika, mely szemformától, kortól függetlenül mindenkinek jól áll. „Láthatatlanul” keretezi a szemed. Ennél a módszernél a szempillák közötti területet „töltjük” , színezzük ki.

Szemhéj kontúr

TUSVONAL, MELY IGAZÁN IGÉZŐVÉ TESZI A TEKINTET

Élesen, precízen kirajzolt tusvonal, mely igazán igézővé teszi a tekintetedet. Magában foglalja a pillatő tetoválást is. Bármilyen vastagságban elkészíthető, attól függően, hogy csak egy szolid kontúrt vagy igazi macskaszemeket szeretnél…

Szemhéj satír

A SZEMHÉJ KONTÚR SATÍROZOTT VÁLTOZATA,
NINCSENEK ÉLES VONALAK

A szemhéj kontúr satírozott változata, nincsenek éles vonalak, olyan mintha a szemceruzád elsatíroztad volna egy picit. Azoknak, akiknek egy picit kisebb a szemük, vagy zártabb a szemhéjuk, nagyon előnyös megoldás, hiszen a satír nagyítja a szemet, és tágítja a tekintetet. Így számukra is elkészíthető egy előnyös sminktetoválás. Aki egy picit merészebb, annak akár színes változatban is elkészíthető.

Butterfly szemhéj satír

ABSZOLÚT SMINKELT HATÁSÚ,
KREATÍV ÉS MERÉSZ TECHNIKA

Egy igazán különleges technika, mellyel a szemhéj porok használatát is mellőzheted. Abszolút sminkelt hatású, kreatív és merész technika, mely már nagyon sok nő kedvence lett.

A szolid szemsminktől a bevállalós, színes verzióig bárhogyan elkészíthető, itt csak a kreativitás szab határt.

Alsó szemhéj tetoválás

Önmagában nem nagyon készítjük. A felső szemhéj tetováláshoz igazítva, a pillatő sűrítéstől a satírozott hatásig, bárhogyan elkészíthető.

Miért fogod imádni?!

 

  • IDŐ-t takarítasz meg minden nap! Nincs rohanás a munkába, az esti partira vagy egy esküvőre, mert Te egy közel 100%-os sminkkel ébredsz.
    Tipp: Szerezz be egy jó minőségű alapozót és szempillaspirált – és már készen is vagy!
  • MAGABIZTOS leszel az állásinterjún, az első randin és a hétköznapokban egyaránt. Nem kell aggódnod, hogy elmosódott-e vagy látszik-e egyáltalán a sminked, amit reggel órákon át rajzoltál.
  • KÉNYELMES lesz az életed! Tényleg, nem túlzok. Nem kell minden elindulás előtt azon gondolkodnod, hogy milyen sminket készíts! Nem kell napközpen ellenőrizned az arcod, hogy fenntmaradt-e a festék! A tükörbe csak azért fogsz nézni, hogy a sminktetoválás eredményét megcsodáld!

A szalon, ahol jó lenni

KÉRDÉSED VAN?

Küldj egy fotót a szemedről és megválaszoljuk!

KÜLDÖK EGY KÉPET

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS GALÉRIA

MEGNÉZEM AZ ÖSSZES KÉPET