SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

ARCUNK TALÁN LEGLÉNYEGESEBB TERÜLETE A SZEMÖLDÖK

 

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

NEM KÉRDÉS, AZ ELSŐ SMINKTETOVÁLÁSOD EZ LEGYEN!

Arcunk talán leglényegesebb területe a szemöldök, hiszen nagymértékben befolyásolja arckifejezésünket! Egy rosszul választott forma, túl vékony vagy túl vastag, esetleg hiányos szemöldök teljesen megváltoztathatja arc karakterét! Ennél a területnél is rendkívül fontos a precíz, a vendég saját arcvonásaihoz illeszkedő forma kialakítása, hiszen ez fogja megadnia továbbiakban az arc hangulatát!

Ez az egyik kedvenc területem, mert nagyon látványos átalakuláson megy keresztül a vendég! A precízség és a pontos tervezés jutalma az az önkéntelen mosoly a vendégek arcán, amit akkor látok rajtuk, mikor megpillantják magukat a sminktetoválás végeztével a tükörben!  Ma már mindenki megtalálhatja azt a szemöldöktetoválási technikát, ami a leginkább neki való! Széles a paletta a teljesen élethű, természetes microblading szemöldöktetoválástól a sminkelt hatású Soft Powder-ig.

Miért engem válassz?

A sminktetoválásod hosszú ideig látható lesz mindenki számára, ezért egyszerűen muszáj, hogy tökéletesen legyen. Sminktetováló oktatóként tudom, hogy mennyi munka szükséges hozzá, hogy valaki igazán jó szakemberré váljon. Nem elég meglátni azt, hogy mi áll jól neked, hanem meg is kell tudni valósítani. A kérdésre tehát a válasz: Mert rengeteg gyakorlattal, és elégedett vendéggel bizonyítottam tudásomat a sminktetoválás világában az elmúlt években.

A nagy kérdés, hogy mennyit szánjak rá?

Az árakkal kapcsolatban a legfontosabb azt tudni, hogy a munkadíj csupán egy része a teljes árnak. Mivel tudnánk olcsóbbá tenni a sminktetoválást? Többször használnánk fel steril eszközöket, melyeket egyszeri használatra szántak. Olcsóbb pigmentet használnánk, mellyel azt kockáztatnák, hogy idővel elszíneződik és szétfolyik a tetoválás. Olcsóbb gépeket használnánk, ez egyből látszana már a tetoválás után is.

Tudnod kell, hogy én nem vállalok ilyen kompromisszumokat! Azt kapod tőlem, amiben biztos vagyok, hogy a legjobb lesz a számodra, és ehhez a lehető legjobb árat biztosítom számodra! A sminktetoválásra költött minden forintodért tehát valódi értéket kapsz.

Nyugodt körülmények

Évekig  Budapest belvárosában sminktetováltam, ezért tudom, hogy a bejutás néha nagyon idegőrlő tud lenni. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy milyen lelki állapotban kezdjük meg a tetoválást. Ezért döntöttem úgy, hogy az Endless Beauty szalonomat Budapest mellett nyitom meg. Garantálhatom, hogy nem kell dugóban, kapkodva érkezned, és mindig lesz elég ingyenes parkoló. A szalon és környéke könnyen elérhető, de csendes helyen van, így semmi nem fog zavarni. Büszkén mondhatom, hogy megteremtettem számodra a tökéletes helyszínt és légkört!

Honnan lehet ismerős a nevem?

Több évig dolgoztam Patkós Alexandrával sminktetoválóként, majd a Patkós Alexandra Sminktetováló Akadémián oktatóként is bizonyítottam szakértelmemet. Több, mára népszerűvé vált sminktetoválót oktattam.

Mindig szerettem volna szép szemöldököt, úgy gondolom, hogy az meghatározza meg az arcot. Sok próbálkozás után megtaláltam a legjobbat! Klaudiához elrontott szemöldökkel érkeztem, és most végre olyan, amilyet elképzeltem!
Nagyon kedves, türelmes, van stílusa, hogy bátran rábízhassam magam!

Szendi Rita

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS TECHNIKÁK

NÉGYFÉLE ELJÁRÁS A TÖKÉLETES KÜLSŐÉRT

Szálas microblading
szemöldök tetoválás

A SZÁLACSKÁK OLYAN VÉKONYKÁK, HOGY NEM LEHET LÁTNI, HOGY MELYIK AZ IGAZI ÉS MELYIK A TETOVÁLT

Ez egy japán technika, melynek különlegessége, hogy nem tetováló géppel készül. Egy kis tollszerű kézi eszközbe behelyezett tűsorral készítjük el a szálacskákat, melyek gyógyulás után is annyira vékonykák, hogy összetéveszthetőek a saját természetes szőrszállal. A végeredmény abszolút természetes, mintha egy szépen formázott, dús szemöldököd lenne.

Szálas gépi
szemöldök tetoválás

A SZÁLAK A SAJÁT SZŐR NÖVEKEDÉSÉHEZ IGAZÍTOTTAK, DE HANGSÚLYOSABBAK

Szintén szálacskákból felépülő szemöldök tetoválási technika, mégis inkább a kicsit erőteljesebb, definiáltabb szemöldök kedvelőinek ajánlom. A szálak a saját szőr növekedéséhez igazítottak, de hangsúlyosabbak, így karakteresebb a végeredmény. Abban az esetben is kiválóan alkalmazható, ha valakinek egyáltalán nincs szemöldöke.

Soft powder
szemöldök tetoválás

PORSZERŰ, SMINKELT HATÁS SOFT POWDER SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSSAL

A tömören, egyszínűre satírozott, vékony szemöldök már a múlté. Finom színátmenetek, lágyan satírozott szélek, porszerű, sminkelt hatás, ami egyedivé teszi ezt a technikát, és amiért én is imádom…;)

Hybrid
szemöldök tetoválás

TÖBBFÉLE SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSI TECHNIKA
ALKALMAZÁSA EGY SZEMÖLDÖKÖN

Ez a fajta szemöldök tetoválás, több technika egyidejű alkalmazását jelenti. Vannak olyan estek amikor ez a legjobb megoldás… satír és száltechnika keveréke, több felé száltechnika alkalmazása egy szemöldökön, száltechnika és soft powder keveréke…csak a kreativitás szab határt!

KÉRDÉSED VAN?

Küldj egy fotót a szemöldöködről és megválaszoljuk!

KÜLDÖK EGY KÉPET

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS GALÉRIA

 

MEGNÉZEM AZ ÖSSZES KÉPET

MICROBLADING LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS KÉPEKBEN

Miért fogod imádni?!

 

  • IDŐ-t takarítasz meg minden nap! Nincs rohanás a munkába, az esti partira vagy egy esküvőre, mert Te egy közel 100%-os sminkkel ébredsz.
    Tipp: Szerezz be egy jó minőségű alapozót és szempillaspirált – és már készen is vagy!
  • MAGABIZTOS leszel az állásinterjún, az első randin és a hétköznapokban egyaránt. Nem kell aggódnod, hogy elmosódott-e vagy látszik-e egyáltalán a sminked, amit reggel órákon át rajzoltál.
  • KÉNYELMES lesz az életed! Tényleg, nem túlzok. Nem kell minden elindulás előtt azon gondolkodnod, hogy milyen sminket készíts! Nem kell napközpen ellenőrizned az arcod, hogy fenntmaradt-e a festék! A tükörbe csak azért fogsz nézni, hogy a sminktetoválás eredményét megcsodáld!

A szalon, ahol jó lenni