Site Logotype

Csókolni való ajkakat szeretnél?

Érzéki, telt ajkakra vágysz? Kedveled a különlegességeket? Vagy netán a természetes, szolid szájtetoválás tetszik, mely észrevehetetlenül szépíti az ajkad? Ma már minden megoldható, a kontúr nélküli, „láthatatlan” megoldásoktól az erősen rúzsozott hatású száj tetoválásig.

Teljes szájsatír

AJÁNLOTT AZOKNAK, AKIK KEDVELIK A SMINKELT,
RÚZSOZOTT HATÁST

Ez a technika leginkább azoknak ajánlatos, akik szeretik hangsúlyozni ajkaikat, kedvelik a rúzsozott, sminkelt hatást. A vékony ajkakat a teljes szájsatír technikával tudjuk a leginkább formázni, kiemelni. Ez a fajta szájtetoválás is elkészíthető kontúrral, vagy akár látható kontúr nélkül is, a természetes árnyalatoktól a legmerészebb színekig.

Száj félsatír

HA CSAK EGY KICSI KORREKCIÓRA VAN SZÜKSÉG

Elégedetlen vagy a szád formájával, egyenetlen a szád kontúrja? Tartasz a rúzsozott hatású szájtetoválásoktól? Csak egy pici korrekcióra van szükség? Akkor neked való ez a technika! Félsatír esetében csak a száj felületének a felét satírozzuk be, a színt összedolgozzuk a saját száj színével, így tényleg nagyon természetes lesz a végeredmény. Általában a saját szájszínnel közel megegyező színnel tetováljuk az ajkakat. Vékony szájak esetében nem ajánlott ez a technika.

3D szájtetoválás

TELT AJKAK HANGSÚLYOZÁSÁRA A LEGALKALMASABB TECHNIKA

Aki igazán érzéki ajkakra vágyik, szereti a különlegességeket, vagy hangsúlyozni szeretné ajkai teltségét, annak ez a technika a legmegfelelőbb. A 3D szájtetoválás több szín kombinációjával készül, mellyel még teltebbé varázsolhatóak az ajkak.

Nude szájtetoválás

KONTÚR NÉLKÜLI, SZÉJFÉNY HATÁSÚ TECHNIKA

A Nude szájtetoválás egy kontúr nélküli, szájfény hatású technika. Ha kedveled a természetes, nude tónusokat és nem szeretnél markáns árnyalatot viselni, akkor ez a technika a leginkább neked való!

Miért fogod imádni a sminktetoválásodat?

A sminktetoválás által IDŐ-t takarítasz meg minden nap! Nincs rohanás a munkába, az esti partira vagy egy esküvőre, mert Te egy közel 100%-os sminkkel ébredsz. Tipp: Szerezz be egy jó minőségű alapozót és szempillaspirált – és már készen is vagy!

A sminktetoválás abban is segít, hogy MAGABIZTOS lehess az állásinterjún, az első randin és a hétköznapokban egyaránt. Nem kell aggódnod, hogy elmosódott-e vagy látszik-e egyáltalán a sminked, amit reggel órákon át rajzoltál.

KÉNYELMES lesz az életed! Tényleg, nem túlzok. Ha sminktetoválást viselsz, nem kell minden elindulás előtt azon gondolkodnod, hogy milyen sminket készíts, és nem kell napközpen ellenőrizned az arcod, hogy fenntmaradt-e a festék. A tükörbe csak azért fogsz nézni, hogy a sminktetoválás eredményét megcsodáld.

A szalon, ahol jó lenni

Évekig dolgoztam Budapest belvárosában, így tudom, hogy gyakran problémás a bejutás. Fontos számomra, hogy nyugodtan, stresszmentesen érkezz, ezért döntöttem úgy, hogy Budapest mellett, Monoron nyitom meg szalonomat, mely gyorsan, dugók nélkül megközelíthető, mindig találsz ingyenes parkolót és csendes, nyugodt környék.