Site Logotype
OMBRE

Megérkezett az ombre szemöldök!

Szemöldökünk tökéletesre rajzolása minden reggel nem könnyű feladat. A megfelelő szín és forma alkalmazása, valamint a szimmetria eltalálása sok időt, energiát vesz igénybe. A szemöldök tetoválással viszont ez a gondunk egykettőre megoldódik. Számos technika létezik napjainkban, beszéltünk már a Microbladingről és a Soft Powderről is, most pedig egy új eljárást mutatok be, ez pedig nem más, mint az ombre technika.

Valószínűleg az „ombre” kifejezést a hajtrendekkel kapcsolatban hallottad először. Mielőtt megijednél, hogy kétféle színű, átmenetes szemöldökről fogok most írni, meg kell nyugtassalak: az ombre szemöldök sokkal finomabb eljárás a sminktetoválásban, mint a fodrászatban. Inkább a színkeverésről, árnyékolásról szól, a végeredmény pedig minden esetben szép, sminkelt hatás.

Az ombre francia szó, „árnyékolt”-at jelent. Világosabb színű a szemöldök belsejében, majd az ívben válik kissé sötétebbé. Nagyon természetes, poros megjelenésű technika. Az ombre nagyszerű módja annak, hogy határozottságot, mélységet adjunk az egyébként halvány, kevésbé karakteres szemöldököknek. Természetesen az ombre szemöldök készítése előtt is minden esetben felmérjük, hogy melyik a bőröd, hajszíned tónusához leginkább illő színvilág és forma, hogy a te igényeid, preferenciáid szerint készüljön el a sminktetoválás.

Az ombre esetében az árnyékolás kissé lágyabbá teszi a megjelenést, és a porkezelési technika biztosítja, hogy ne legyenek durva élek. Emiatt ideális lehet neked abban az esetben is, ha inkább egy már kialakított minta alapján szeretnéd megcsináltatni a szemöldöködet, vagy ha csak a formában, alapszínben szeretnél egy kis változtatást.

Az ombre más technikákkal kombináltan is elkészíthető. Ha kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban, készséggel várjuk üzeneted vagy hívásod!

Megosztás

Hozzászolás

E-mail címed nem jelenítjük meg. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.