Site Logotype
sminktetoválás

Sminktetoválás idősebb korban – lehetséges?

Hát persze, hiszen a sminktetoválás mindenkié! Nőknek és férfiaknak, fiataloknak (18 év felett), felnőtteknek és időseknek egyaránt ajánljuk. A sminktetoválással időt, pénzt, energiát spórolsz, idősebb korban pedig a pro-agingben is segít.

A pro-aging azt hirdeti, hogy minden életkorban hozzuk ki magunkból a legjobbat és a legegészségesebbet, a számunkra reális keretek között maradva.
Egyénenként eltérő, hogy ki miért mond igent a sminktetoválásra, azonban olykor a 60 év feletti Vendégeinkben felmerülnek dilemmák ezzel kapcsolatban: „Valóban nekem való ez, nem vagyok hozzá túl öreg?”, „Hogyan fogadja majd a bőröm a pigmentet?” „Nem inkább az unokákra kellene költenem a pénzt?”

Ha valaki idősebb korban is odafigyel a hajára, a körmeire és imád ruhákat vásárolni, akkor miért ne vállalhatná be a sminktetoválást is? Az öngondoskodás minden életkorban nagyon fontos! Bizonyított, hogy a sminktetoválás javít az önbecsülésen, hogy kívül-belül balanszban legyen és jól érezze magát az, aki viseli!
A sminktetoválás elkészítésekor a szakembernek minden esetben figyelembe kell vennie a Vendég egészségügyi állapotát, illetve a bőrkondíciókat. Az idős emberek bőre érzékenyebb és speciális technikát igényel a tetoválás során, amivel szintén számolni kell.
Milyen eredmény érhető el sminktetoválással idős korban?

A szemöldöktetoválás szimmetriát ad és megfiatalít, a szemhéj tetoválás a szemek kihangsúlyozása révén vitalitást, frissességet és karakterességet ad az arcnak. A szájtetoválás új formát kölcsönöz az ajkaknak, felélénkíti azok színét, tónusait. Bármelyik területről és technikáról legyen is szó, a sminktetoválás minden esetben a vendég igényei szerint kell, hogy készüljön, a legtermészetesebb hatásra törekedve.

Jelentkezz be hozzánk és tapasztald meg Te is a sminktetoválás varázsát!
Megosztás

Hozzászolás

E-mail címed nem jelenítjük meg. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.