Site Logotype
CARBON PEELING

Arcbőr ápolás télen – Carbon Peeling

Tudtad, hogy a Carbon Peeling olyan hírességek körében népszerű, mint Kim Kardashian, Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston? Nem is csoda, hiszen a gyors, mellékhatásoktól és fájdalomtól mentes bőrmegújító, arcfiatalító kezelések ragyogóbbá, egészségesebbé, tisztábbá és simábbá varázsolják a bőrt – a Carbon Peeling tehát a hollywoodi hírességek körében aranyat ér. Az úgynevezett lézeres bőr rejuvenációs kezelések azonban mostmár bárki számára elérhetőek!

Hogyan zajlik a kezelés?

A Carbon Peeling során finom szemcséjű szénport helyezünk fel az arcra, mely az előkészítési idő alatt behatol a pórusokba. Ezután a kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik a szén molekulákban és kirobban a pórusokból, kitisztítva azokat. Az első kezelés után 5-15%-os javulás következik be, a leglátványosabb a pórusok méretének csökkenése. A negyedik kezelés után 10-30%-os javulás érhető el a bőrtónus, bőrtextúra, faggyútermelés és pórusméret terén. A tökéletes eredményhez 5 kezelés ajánlott, 7-10 napos különbséggel.

Miért fogod imádni?

A Carbon Peeling egyik legjobb tulajdonsága, hogy csökkenti a bőr faggyútermelését, miközben szűkíti a pórusokat. Javítja a kollagéntermelést és a keringést, ami által feszesedik a bőr. Mattít és tonizál, elpusztítja az aknét okozó baktériumokat, a pattanásos bőr tiszta, illetve kevésbé zsíros lesz. A felrobbanó szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket. További okok arra, amiért a Carbon Peeling egy igazi csodafegyver: egyáltalán nem fáj és nem invazív.

Az első kezelés után 5-15%-os javulás következik be, a leglátványosabb a pórusok méretének csökkenése. A negyedik kezelés után 10-30%-os javulás érhető el a bőrtónus, bőrtextúra, faggyútermelés és pórusméret terén.

Most érdemes kipróbálni!

Nyáron a bőr fokozott igénybevételt szenved el, illetve megvastagszik. A megvastagodott hámréteg gátolja a hatóanyagbevitelt, illetve a bőrlégzést. Az ősz és a tél remek alkalom a bőr megújítására, ezért, ha eddig nem tetted, jelentkezz be hozzánk Carbon Peeling kezelésre még ma!

Megosztás

Hozzászolás

E-mail címed nem jelenítjük meg. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.