Site Logotype
SCULPTX

Gyors, látványos alakformálás és izomfejlesztés SculptX-szel!

Igyekszel rendszeresen edzeni, odafigyelsz a táplálkozásra és egészségesen élsz? Érzékeled, ahogy szépen formálódik a tested, ugyanakkor egyes izmaid, izomcsoportjaid nem fejlődnek a kellő mértékben? Hetente több alkalommal is végzed ugyanazokat a gyakorlatokat, másoknak mégis hatékonyabb, látványosabb az átalakulás? Megnyugtatunk: nem vagy egyedül, illetve van megoldás!

Hogy miért fejlődsz másképpen, mint az általad elvárt lenne, annak több oka lehet. A miérteket kereshetjük a genetikában, a kötőszövetekben, a gyengébb izomzatban, a helytelen bemelegítésben vagy a sérülésekben, amiket általában a nem megfelelő súlyú eszközök okoznak. Vannak, akiknek bizonyos területek (pl. comb, fenék, has) sokkal nehezebben karcsúsodnak, erősödnek. A mai rohanó világban ráadásul nem is mindenki tudja megoldani, hogy reggelente vagy esténként eddzen, így 100%-ig sosem lesznek teljesen elégedettek magukkal, ami hosszútávon negatívan hat a testképükre, önértékelésükre. Persze, nem kell mindenkinek Mr. és Mrs. Izomnak lennie, de aki úgy érzi, szeretne alakot formálni, izmokat építeni, de valamiért nem megy neki az formálódás, annak a HIFEM technológián alapuló SculptX elektromágneses gép nyújthat megoldást.

A hipermodern technológia mára a sport- és wellnesiparban is utat tört magának! A SculptX-ben hivatásos sportolók is megbíznak és rendszeresen alkalmazzák. A gép óriási előnyei közé tartozik, hogy csak az izmokra hat, nem károsítja a szerveket, ereket, idegrendszert. Alkalmazható területein (comb, fenék, has) használva az adott izomtónust erősíti, növeli, definiálja, de más jótékony hatása is van.

Nézzük, miért érdemes kipróbálni a SculptX-et?

 • A bikini body fejlesztése nem nyáron, hanem ősszel és télen kezdődik! Sokan esnek abba a hibába, hogy tavasz végén, nyár elején kezdik a karcsúsítást, feszesítést, így nem érik el a kívánt eredményt a nyári szezonra.​ Ezért a SculptX kezelés elkezdése a mostani szezonban a legaktuálisabb!
 • Ép testben ép lélek: ha általánosan szeretnél többet kihozni a testedből, miközben nemcsak izmaidat, hanem önbizalmadat is növeled, akkor a SculptX a te „fegyvered”!
 • Nem vagy oda a súlyzós edzésekért, viszont szeretnél kerekebb popsit és formásabb idomokat, vagy derék-, illetve hátproblémák miatt nem tudsz úgy és annyit edzeni, hogy elérd, amit kitűztél magad elé? A válasz: SculptX.
 • Ha már megtaláltad azt a sportot, amit lelkesen, odaadóan és rendszeresen végzel, de szeretnél kiegészíteni ezt a mozgásformát – a SculptX-et bármilyen sport mellé ajánljuk.
 • A SculptX akkor is kiváló megoldást nyújt, ha fontos számodra a gyors, látványos eredmény, és szeretnél végre életmódot váltani – ha látod az előrelépést, az motiválni fog a jövőre nézve.
 • Ha kismama vagy és nincs időd a rendszeres mozgásra, vagy nem közvetlen szülés után végeznél hasfal regenerációt, a SculptX gép segítséget nyújthat neked mindebben.
 • Hosszabb betegség, lábadozás után szépen lassan szeretnéd visszaépíteni az izmaidat? Az orvossal történő konzultáció után érdemes bejelentkezned egy SculptX kezelésre!

Amit jó, ha tudsz: 

A SculptX önmagában alkalmazva nem helyettesíti a kiegyensúlyozott életvitelt, tehát a rendszeres mozgás és táplálkozás – a kezelések mellett is – nagyon fontos.

SculptX elektromágneses gép további előnyei:

 • Nem-invazív kezelés kellemetlen érzés nélkül
 • 19%-kal csökkenti a helyi zsírt
 • 16%-kal növeli az izomzatot az adott területen
 • nincs gyógyulási idő, regenerációs időszak
 • pozitívan hat a kialakult testképünkre, növeli a testünkkel kapcsolatos magabiztosságot
 • észrevehető, de természetes hatást eredményez

Kedvet kaptál hozzá, szeretnéd kipróbálni? Tedd fel kérdéseid és/vagy kérj időpontot tőlünk elérhetőségeink bármelyikén!

Megosztás

Hozzászolás

E-mail címed nem jelenítjük meg. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.